Nieuws - pagina 2

Als IT bedrijf volgen wij de allernieuwste trends. Hou deze pagina in de gaten!

Pentium IV HT

Dankzij de nieuwe Hyper-Threading Technologie die voortaan in de Intel processors zit werken ze 20 à 25% sneller dan voordien.  De technologie, helpt de PC om efficienter te werken door de processor 2 taken teglijk te laten uitvoeren.  Met als resultaat een beter en sneller werkend systeem terwijl er meerdere toepassingen draaien.

Centrino Technologie

Intel presenteert zijn Banias-processor, onderdeel van de nieuwe Centrino notebookoplossing.

De Banias-processor verschilt op technologisch vlak flink van zijn voorgangers. De vorige mobiele processors waren in feite aangepaste versies van desktopprocessors die minder stroom verbruikten. De Banias is in zijn geheel opnieuw ontworpen om nog zuiniger met energie om te gaan en zo een langere gebruikstijd op één batterij te garanderen.

Het totaalpakket biedt niet alleen de Banias-processor, maar ook een nieuwe geïntegreerde chipset, een wireless LAN-oplossing en Bluetooth. Samen met de processor vormen deze drie elementen Centrino, een naam die notebookfabrikanten alleen mogen gebruiken als de drie Intel-onderdelen aan boord zijn.

Volgens Intel is het mogelijk om met een laptop voorzien van Centrino 6 uur achter elkaar te werken op één enkele acculading. De drie onderdelen zijn sterk op elkaar afgestemd en kunnen samen zorgen voor een sterk verminderd energieverbruik.

Gebruikers van digitale camera's die een compactcamera met geavanceerde fotofuncties wensen.

  • Topkwaliteit 5-MP foto's, Pentax® 3 x precisielens 
  • Automatische instelmogelijkheden en gebruiksvriendelijke knoppen ondersteund door een unieke helpwizard helpen u uw creativiteit te ontplooien.
  • Optioneel cameradock met draadloze afstandsbediening voor het delen van foto's en het opladen van de batterijen. 
     

De jongste generatie inkjetprinters van HP kan bogen op twee nieuwe printtechnologieën. Enerzijds heeft HP - in navolging van zijn concurrenten - de afdrukresolutie verhoogd tot 4.800 'geoptimaliseerde' dpi. Anderzijds is er versie 4 van de fotoafdruktechnologie PhotoREt. PC Labs legt twee nieuwe telgen van de HP-familie op de pijnbank.

De jongste printers van HP maken gebruik van drie nieuwe inktcartridges. Dat zijn achtereenvolgens nummer 56 (gepigmenteerd zwart), nummer 57 (cyaan, magenta, geel) en nummer 58 (lichtcyaan, lichtmagenta en niet-gepigmenteerd zwart). In een printer is er plaats voor twee cartridges; voor gewone kleurafdrukken gebruikt u nummers 56 en 57 samen, terwijl voor fotoafdrukken de nummers 57 en 58 broederlijk samengaan.

Met deze vernieuwde cartridges kiest HP opnieuw voor het gebruik van zes inkten voor foto's. Door het gebruik van de lichtere inkten wordt het gamma aan reproduceerbare kleuren immers groter, wat de fotokwaliteit ten goede komt. Hier komt de kleurtechnologie PhotoREt IV om de hoek kijken. Door gebruik te maken van PhotoREt IV wordt elke 'dot' (inktdruppel) op de pagina samengesteld uit 32 afzonderlijke, minuscule inktdruppeltjes. In combinatie met de zes inkten levert PhotoREt IV een bruikbaar kleurpalet van 1,2 miljoen verschillende kleuren, terwijl de vorige versie van PhotoREt slechts 3.500 kleuren kon produceren.

Download Windows XP Service Pack 1a

Windows XP Service Pack 1a (SP1a) bevat de meest recente beveiligings- en betrouwbaarheidsupdates voor de besturingssystemen in de Windows XP-familie. Windows XP SP1a is ontworpen om ervoor te zorgen dat het Windows XP-platform compatibel is met recentelijk uitgebrachte software en hardware, en bevat updates voor het oplossen van problemen die zijn ontdekt door gebruikers of het interne testteam van Microsoft.  Windows XP SP 1a bevat tevens ook service pack 1 voor Internet Explorer 6.0

Download Windows XP SP1a

Download Office XP Service Pack 2

Office XP Service Pack 2 bevat belangrijke beveilingsupdates, ook werden er verbeteringen aangebracht aan de stabiliteit van het pakket.  Vooraleer je Service Pack 2 kan installeren moet je eerst Office XP Service Pack 1 installeren.  Klik op onderstaande link en de Microsoft-website zal onderzoeken welke update beschikbaar zijn voor uw computer.

Download Office XP SP 1 en 2

Sinds November 2002 zijn wij "Official Ciel Partner".  Dit houdt in dat wij u de verkoop van Ciel-producten, degelijk advies, hulp bij installatie en dienst-na-verkoop kunnen bieden.  Wij beschikken over een degelijke kennis van Ciel.  Bovendien bieden wij u opleidingen aan bij u in de buurt.  Door een continue pedagogische opbouw, zal u stap voor stap de software onder de knie krijgen en uw rendement verhogen.