Services

Als klant van C.C.A.T. hebben wij extra voordelen te bieden. Uit marktonderzoek blijkt, dat enkele KMO’s in West-, Oost-  en Zeeuws-Vlaanderen, nood hebben aan goede - up to date - informatie over informatica. Om één of andere reden (financieel niet haalbaar of slechts voor een beperkte periode nodig) hebben zij geen eigen informaticus in huis.

Om deze bedrijven, maar ook de particulieren toch de kans te geven om mee te zijn met de tijd op gebied van informatica, bieden wij volgende diensten aan:

Consulting

Voor bedrijven die willen automatiseren, maar niet goed weten wat kiezen op gebied van hardware of software. Wij gaan mee met onze tijd en kiezen bovendien samen met U naar een goede prijs/kwaliteitsverhouding waarover U 100% tevreden bent. Laat u informeren, voordat u zinloos gaat investeren en overweeg altijd alle mogelijkheden.

Office automatisering & ondersteuning

Bespaar tijd en geld en automatiseer vervelende, tijdrovende taken.
Basisdocumenten (sjablonen) vereenvoudigen alles. Wij maken ze op maat.
Een volledige automatisering kan enkel met een database. Wij verzorgen de analyse, de programmatie en het onderhoud. Wij bouwen voor u een Open Systeem (uitbreidbaar en aanpasbaar).

Software op maat

Misschien breekt nu het moment aan om uw software te updaten.
De softwarepakketten die op de markt verkrijgbaar zijn, zijn vaak te beperkt. Er rest dan maar 1 oplossing, nl. het op maat schrijven van aangepaste software.
Wij zorgen ervoor dat het compatibel is met het door u gekozen besturingssyteem.

 Hardware

Bezit u computers van meer dan 4 jaar oud? Dan is het de hoogste tijd om mee te zijn met de evolutie. Computers worden tegenwoordig reeds afgeschreven op 3 jaar. Een snellere, gebruiksvriendelijke computer geeft U een betere concurrentiële positie op de markt, en biedt een snellere verwerking van uw gegevens.
Ook voor bedrijven die hun bestaande computers willen upgraden. Onze computers zijn uitbreidbaar voor weinig geld. Voor degelijke tweedehands computers kunt u ook bij ons terecht.

Netwerk

Verloopt de overdracht van gegevens van de ene computer naar de andere probleemloos? Gebruikt u nog diskettes om gegevens te verspreiden? Wilt U de connectie maken met verschillende bedrijven van op afstand? Verbeter uw gebruiksgemak voor uitwisseling van gegevens met een netwerk. Wij verzorgen het netwerkbeheer.

Internet/Intranet

Wilt u informatie raadplegen over de gehele wereld? Wilt u connectie met Internet? Tegenwoordig is dit reeds mogelijk met een kleine investering. Waarom nog wachten? Een wereld aan informatie wacht op U. Wij verzorgen ook uw webpagina’s in HTML.

Opleiding

Heeft uw personeel de tijd om te prutsen met Windows 95? Voor bedrijven die willen dat hun personeel het maximum haalt uit de nieuwste software, bieden wij doelgerichte opleiding aan. Vraag vrijblijvend informatie over de desbetreffende opleidingsmogelijkheden.

Onderhoud & Herstellingen

U wilt steeds dat de computers en het netwerk optimaal functioneren. Wij bieden hiervoor all-in onderhoudscontracten aan. Het backuppen van gegevens wordt meestal vergeten. Wij vergeten dit niet!

On-line Help & Support

Hebt u een probleempje met hard- of software. Wij proberen u in de mate van het mogelijke te helpen, via de telefoon of op verplaatsing. Wij staan steeds ter uwe beschikking. U kunt bij ons ook terecht voor problemen in verband met het installeren van bepaalde software.

Software - Hardware connecties

Wenst u een connectie tussen uw kasregister, barcode-lezer, … en de computer. Ideaal voor KMO’s, winkels of in de horeca, die hun administratie volledig geautomatiseerd willen laten lopen.

Software-pakketten

Wij bieden u een keuze aan uit diverse softwarepakketten. Tekstverwerker, Spreadsheet, Facturatie, Boekhouding, Voorraadbeheer,… ,wij hebben alles in huis.

Connectiviteit tussen verschillende systemen

Hebt u ook verschillende systemen in huis zoals AS/400, HP UNIX, … Wij verzorgen de connectie tussen deze systemen en uw PC’s. Zodat u optimaal gebruik kunt maken van beide systemen.

Spraakherkenning & Domotica

Het wordt ons al voorgespiegeld in het huis van de toekomst. De toekomst waar we met onze stem verschillende elektronische en electrische apparaten zullen besturen. En dit zo wel in ons huis, op kantoor of in de auto. Met mondelinge bevelen kan je je lichten dimmen, je alarminstallatie aan- of uitschakelen, gazonsproeiers opzetten…, enz…

Kantoorbenodigdheden

Daarnaast verzorgen wij ook de kantoorbenodigdheden. Wij laten onze klanten niet sukkelen om etiketten mooi onder elkaar te krijgen. Daarom verkopen wij gestandaardiseerde kantoorbenodigdheden

DTP

Er moeten logo’s ontworpen worden, of briefpapier gedrukt worden, of een presentatiemap worden samengesteld. Wij zorgen ervoor.

Onze Troeven

Kortom:

Verbeter uw gebruikerscomfort en de snelheid van gegevensverwerking door beroep te doen op iemand waarop U altijd kan rekenen wat betreft informatica. Goede service en kwaliteit verzekerd.

Indien u een van bovenstaande termen niet begrijpt, gelieve ons te contacteren en wij geven u dan vrijblijvende een woordje uitleg.

Zelfs indien uw favoriete pakket of hardware niet voorkomt op deze lijst. Gelieve ons te contacteren. Wij kunnen alle pakketten voor u bezorgen.