Onze Services

U als klant van C.C.A.T. hebben wij extra voordelen te bieden. Uit marktonderzoek blijkt, dat enkele KMO’s in West-, Oost- en Zeeuws-Vlaanderen, nood hebben aan goede - up to date - informatie over informatica. Om één of andere reden (financieel niet haalbaar of slechts voor een beperkte periode nodig) hebben zij geen eigen informaticus in huis.

Om deze bedrijven, maar ook de particulieren toch de kans te geven om mee te zijn met de tijd op gebied van informatica, bieden wij volgende diensten aan:

 

Consulting

De wereld van de informatica is heel uitgebreid en constant aan veranderingen onderhevig. Als leek is het erg moeilijk om het bos door de bomen te zien. Zo adviseren wij u bij uw keuze van hard- en/of software. Ook kunnen wij bedrijven die willen automatiseren, bijstaan in hun keuze van hardware en/of software. Wij gaan mee met onze tijd en kiezen bovendien samen met U naar een goede prijs/kwaliteitsverhouding waarover U 100% tevreden bent. Laat u informeren, overweeg altijd alle mogelijkheden voordat u zinloos gaat investeren. Ons advies bestaat uit:

 

Hardware

CCAT beschikt over een ruim aanbod aan kwaliteitsproducten. De lijst met hardware-producten, op eenvoudige vraag te bekomen, is dan ook louter informatief en heeft als bedoeling een overzicht te geven van de meest voorkomende producten. Bij ons is het doorgaans ook mogelijk om andere producten die niet vermeld staan op de productenlijst te bestellen. Zo kunnen wij u een uitzonderlijk groot assortiment van heel uiteenlopende hardware-onderdelen aanbieden. CCAT biedt zowel verschillende merken als eigen assemblage aan. Wij verkopen niet enkel computers en hardware, maar zorgen eveneens voor de nodige ondersteuning. Is uw PC meer dan 4 jaar oud? Dan is het tijd om mee te zijn met de evolutie. Computers worden tegenwoordig reeds afgeschreven op 3 jaar. Een snellere, gebruiksvriendelijke computer geeft U een betere concurrentiële positie op de markt en biedt een snellere verwerking van uw gegevens. Ook voor bedrijven die hun bestaande computers willen upgraden kunnen wij verschillende mogelijkheden aanbieden tegen zeer interessante prijzen. Ook voor degelijke tweedehands computers kan u bij ons terecht. Een nieuwe generatie PC’s biedt zich aan. Zoals de Home Entertainment PC, die het mogelijk maakt om vanuit je luie zetel DVD’s af te spelen, DVD’s te branden, TV-programma’s op te nemen en te bekijken, internetsites te raadplegen en dit allemaal via afstandsbediening. Videorecorder, DVD-speler, Hifiketen, TV worden zo overbodig. Ook de nieuwe Tablet PC’s, een Mobile PC (Notebook) om met behulp van een pen te kunnen communiceren. U vindt bij ons ook diverse randapparatuur om samen met uw computer/tablet/smartphone/ … te gebruiken.

 

Software

Misschien is uw software nu ook aan een update toe. Bekijk onze lijst met de meest voorkomende software, te bekomen op aanvraag, en beslis wel pakket het dichtst bij uw behoeften ligt. Andere softwarepakketten die niet op deze lijst voorkomen, kan u altijd telefonisch of per mail aanvragen. Zijn de softwarepakketten die op de markt verkrijgbaar zijn te beperkt? Dan is er 1 oplossing, nl. het op maat schrijven van aangepaste software. Wij zorgen ervoor dat deze software compatibel is met het door u gekozen besturingssysteem.

 

Ontwikkeling

Eén van onze eerste opdrachten was het programmeren van een berekeningsprogramma voor draagvermogens van palen, negatieve wrijving, zetting, … voor de Fundex Group. Dit programma wordt voortdurend aangepast, want net zoals in de informatica evolueert de grondmechanica voor wat berekeningsmethodes en formules betreft. Daarnaast ook de vele projectontwikkelingen, zoals GTS, het optisch meten van de zetting van een paal bij het belasten; Memotex, het uitlezen van druk en volume bij betonpompen en het schrijven van macro’s in Microsoft Office, om bepaalde taken te vereenvoudigen. Met de opkomst van het Internet, werd ook het bouwen van websites belangrijker, Webdesign.

 

Netwerk / Internet

Verloopt de overdracht van gegevens van de ene computer naar de andere probleemloos? Gebruikt u nog diskettes om gegevens te verspreiden? Wilt U van op afstand de connectie maken met verschillende bedrijven? Verbeter uw gebruiksgemak voor uitwisseling van gegevens met een netwerk. Wij verzorgen het netwerkbeheer en de internetverbinding. Wij kunnen ook extra kabels leveren en plaatsen indien mogelijk en waar nodig. Er zijn zelfs oplossingen indien het fysisch niet mogelijk is kabels te leggen: zoals Powerline (Netwerk via het elektriciteitsnet) of Wifi (draadloos). Daarnaast zijn er nog mogelijkheden om via 3G/4G een netwerkverbinding te maken.

 

Diensten

...

 

Diversen

...

 

Onze Troeven

Kortom:

Verbeter uw gebruikerscomfort en de snelheid van gegevensverwerking door beroep te doen op iemand waarop U altijd kan rekenen wat betreft informatica. Goede service en kwaliteit verzekerd.

Indien u een van bovenstaande termen niet begrijpt, gelieve ons te contacteren en wij geven u dan vrijblijvende een woordje uitleg.

Zelfs indien uw favoriete pakket of hardware niet voorkomt op deze lijst. Gelieve ons te contacteren. Wij kunnen alle pakketten voor u bezorgen.

Contacteer ons voor uw persoonlijke prijsofferte!